Hout bouw

Hout is een dankbaar materiaal dat veel in tuinen wordt gebruikt. Hout is gemakkelijk bewerkbaar en u heeft de keuze uit diverse soorten hout. Hout kan toegepast worden in een tuin van modern tot klassiek en het brengt een warme en natuurlijke sfeer in uw tuin. Ook wij werken veel met hout op basis van eigen unieke ontwerpen, rekening houdend met de wensen van de klant. Hout wordt vooral veel gebruikt voor schuttingen, maar er is meer met hout mogelijk. Wat u ook van hout laat maken, met hout heeft u altijd iets unieks in uw tuin.

Overkappingen

Wilt u zomers in de schaduw zitten of ondanks de regen toch buiten zitten? Een fraaie houten overkapping is de ideale oplossing. Bespreek uw wensen met ons en samen kunnen we uw unieke overkapping ontwerpen. Wij hebben veel ervaring in het bouwen van houten overkappingen en welke stijl u ook wenst, van modern tot klassiek, alles is mogelijk. Met uw eigen ontworpen overkapping heeft u iets unieks in uw tuin, zodat uw overkapping een heerlijke plaats in tuin wordt om ook tijdens minder mooiere dagen te verblijven.

Pergola’s

Ook de pergola is een vorm van overkapping en kan een mooie plaats in uw tuin zijn met veel sfeer. Er zijn verschillende soorten pergola’s. U kunt een pergola laten bouwen tegen uw woning, maar een vrijstaande pergola is ook mogelijk. Om beschut onder uw pergola te zitten kunt u kiezen uit een pergola met schaduwdoek of beplanting voor een natuurlijke overkapping. Welke van de verschillende soorten pergola’s u ook kiest, wij zullen zorgen dat u een fantastische blikvanger in uw tuin heeft staan.

Vlonders

Houten vlonders geven uw terras een zeer natuurlijke uitstraling. Het is fantastisch materiaal om met blote voeten te betreden zonder dat het op hete dagen te warm wordt. Ook vlonders als looppad in uw tuin zijn mogelijk. Bespreek uw wensen met ons, en wij maken voor u een uniek ontwerp.

Bankjes

Wij hebben veel ervaring met het bouwen van houten bankjes. Modern strak tot natuurlijk uit boomstammen, maar ook geïntegreerd in een verhoogde border. Het creëert de mogelijkheid om ook op andere plekken van uw tuin te genieten dan enkel vanaf het terras.

Gezelligheid in de tuin

Op mooie dagen is er niets sfeervoller dan buiten met familie of vrienden te eten. Een op maat gemaakte buitenkeuken van hout zorgt ervoor dat u gemakkelijk buiten een maaltijd kunt serveren. Afhankelijk van uw keuze uit de diverse soorten hout geeft u uw buitenkeuken een zeer stijlvol uiterlijk. Uiteraard is het mogelijk hierin een haard te verwerken voor als het ‘s avonds frisser wordt. Met passende bankjes op maat kunt u gezellig rondom de haard zitten en genieten van lange zomeravonden.

Berging

Een mooie houten berging is altijd heel praktisch. U kunt er uw tuingereedschap gemakkelijk in kwijt, maar een berging kan ook dienen als opslagplaats voor brandhout voor uw haard/kachel.

Neem contact op met ons!
  • Hidden
Tuinhelden

Tuinhelden