Over ons

Het begin

Sjraar Teeuwen begon in maart 1980 als ondernemer met het ontwerpen en maken van tuinen, zo ontstond Hoveniersbedrijf Sjraar Teeuwen gerund door Sjraar en Els Teeuwen. Door liefhebberij en passie heeft het bedrijf zich steeds verder doorontwikkeld in de aanleg van tuinen en specialisatie in (zwem)vijvers.

1980

Ontwikkeling binnen het bedrijf

In 1990 behaalde Roel van Eijk zijn diploma als hovenier en kreeg een contract aangeboden bij Sjraar Teeuwen. Hiervoor had hij al 4 jaar ervaring in het bedrijf als vakantie/zaterdag hulp, maar ook verschillende stageperiodes heeft hij volbracht binnen het bedrijf. Door zijn ruime kennis en het volgen van verschillende cursussen over vijvers, mag hij wel de vijverspecialist binnen het bedrijf genoemd worden.

1990

Versterking van het team

In 2005 behaalde Ronald Coppelmans zijn hoveniers diploma. Ronald heeft in zijn opleiding stagegelopen binnen het bedrijf, en besloot na 2 jaar ervaring op te hebben gedaan bij een ander hoveniersbedrijf, om in 2007 bij Sjraar Teeuwen te gaan werken. Door de jaren heen heeft hij veel specialistische kennis opgedaan in de aanleg en onderhoud van tuinen en vijvers.

2005

Overname

1 Januari 2015 is het bedrijf Sjraar Teeuwen overgenomen door Roel van Eijk en Ronald Coppelmans. De naam is vanaf dat moment veranderd in TuinHelden. TuinHelden legt op dezelfde kwalitatieve manier tuinen en vijvers aan, met mogelijk een wat modernere frisse tint. Met dezelfde gedrevenheid en passie zijn we altijd op zoek naar een creatieve, unieke manier om aan uw tuin een extra beleving te geven.

2015

Vandaag

In de loop van de jaren is het team van TuinHelden uitgebreid. In 2019 zijn naast Roel en Ronald ook Joep, Yoeri en Remco werkzaam. Regelmatig is er ook een stagiaire aanwezig binnen het bedrijf. Dit enthousiaste, gedreven team streeft er naar uw ideale tuin te creëren.

2019
Tuinhelden

Tuinhelden