Natuurlijke zwemvijver in Limburg

Heerlijk buiten zwemmen in uw eigen natuurlijke zwemvijver in Limburg? Wij zijn de specialist in Limburg voor de aanleg van natuurlijke zwemvijvers. Met jarenlange ervaring en veel afgeronde projecten kunnen wij u adviseren van ontwerp tot aanleg.
 

Waar op letten met de aanleg van een natuurlijke zwemvijver in Limburg?

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan en weten daarom dat onderstaande punten belangrijk zijn om op te letten bij de aanleg van een natuurlijke zwemvijver in Limburg. Door goed na te denken voordat uw vijver wordt aangelegd voorkomt u teleurstelling en/of problemen met het onderhoud van uw vijver.
 

  • Juiste beplanting welke zal fungeren als filter.
  • Keuze van aanleg materiaal welke past bij de uitstraling van een natuurlijke zwemvijver in Limburg
  • De diepte van de vijver, wilt u er bijvoorbeeld in kunnen duiken?

 
Van ontwep tot aanleg van uw zwemvijver
Er is veel mogelijk en dat is nu juist voor veel klanten soms moeilijk vorm te geven in een ontwerp. Hierin kunnen wij u adviseren om tot een definitief ontwerp te komen. Hierna kunnen wij de gehele aanleg van uw natuurlijke zwemvijver op ons nemen en zo uw droomtuin realiseren. Dus wilt u deze zomer ook genieten van uw eigen natuurlijke zwemvijver in Limburg? Twijfel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op.
 
Onderhoud van uw natuurlijke zwemvijver
Anders dan bij traditionele vijvers is het extra belangrijk dat het natuurlijke filter systeem goed werkt. Dit zorgt ervoor dat algen geen kans krijgen om zich te hechten en het water te vervuilen.

Tuinhelden

Tuinhelden