Tuinaanleg in Limburg – De specialist in de aanleg van uw tuin

Of het nu gaat om een complete tuinaanleg of het plaatsen van een tuinelement, wij kunnen u helpen. Naast het realiseren van uw droomtuin kunnen wij u ook bruikbare tips geven en met u meedenken voor het beste resultaat. Van idee tot het aanleggen van uw tuin, wij leveren altijd kwaliteit en zijn daarom de specialist voor tuinaanleg in Limburg.

Tuinaanleg in Limburg

Wij werken altijd nauw samen met de klant om tot een perfect tuinontwerp te komen. Dit is de basis van de tuinaanleg en zal als leidraad worden genomen tijdens de bestrating, gazon aanleg, plaatsen van tuinelementen en bijvoorbeeld de aanleg van een vijver.
 

 

 Ons werkgebied in Limburg

Vanwege onze centrale ligging in Limburg, namelijk in Baarlo, hebben wij een groot werkgebied. Enkele plaatsen waar wij de afgelopen jaar in Limburg hebben gewerkt:
Weert, Roermond, Venlo, Venray, Meijel, Maasbree, Tegelen, Sevenum, Horst, Roggel, Heythuysen, Baarlo, Panningen, Kessel, Beringe, Haelen, Swalmen.
 
Over ons
Opgezet door Sjraar Teeuwen en overgenomen door Ronald Coppelmans en Roel van Eijk is Tuinhelden een bekend hoveniersbedrijf en de specialist voor tuinaanleg in Limburg. Door de jarenlange ervaring is er veel kennis in huis om elk project naar tevredenheid van de klant af te ronden. Doordat wij gespecialiseerd zijn in de aanleg van (zwem)vijvers kunt u bij ons terecht voor alle soorten tuinen.

Tuinhelden

Tuinhelden