Waterpartijen

Met waterpartijen een levendige tuin

Met water in de tuin weet u zeker dat uw tuin levendig wordt. U creëert er sfeer mee en het aantrekken fauna die u anders niet in uw tuin ziet, zal een hele belevenis zijn. Wij hebben veel ervaring met het creëren van een waterpartij of ornament, passend in iedere tuin. U kunt uw wensen met ons bespreken en wij maken voor u een uniek ontwerp. Wij denken namelijk altijd met u mee, zodat u exact de waterpartij krijgt die u in gedachten had.

Waarom kiezen voor Tuinhelden?

  • Specialist in waterpartijen
  • Ervaring sinds 1985
  • Wij staan voor kwaliteit en kennis

Een waterpartij is meer dan een vijver

Een waterpartij is niet zomaar een vijver. Een waterpartij zorgt voor geluid en of beleving, waarbij water op een speelse manier in of door uw tuin stroomt. Dit kan door middel van een watervalletje, maar ook door een prachtig waterornament waar water uitstroomt. Een waterpartij of ornament is mogelijk in iedere tuin. U kunt een rustiek watervalletje op een natuurlijke wijze door uw tuin laten lopen of een strak en modern ornament als centraal middelpunt in uw tuin plaatsen. Het geluid van stromend of klaterend water geeft sfeer, is gezellig en verveelt nooit. Denkt u bijvoorbeeld naast het geluid/beleving ook aan verlichting, wat uw waterwerk in het donker tot leven brengt.

Laat uw wensen voor een waterpartij uitkomen

U kunt mooie ideeën of zelfs eigen unieke ontwerpen hebben voor water in de tuin, maar de uiteindelijke uitvoering hiervan kan door middel van zelfbouw lastig te realiseren zijn. Met onze ruime ervaring met betrekking tot bouw van waterpartijen helpen wij u graag met het creëren van een schitterend, kleine of grote waterpartij in uw tuin. Wij denken met u mee zodat u optimaal tevreden bent. Schroom daarom niet om uw speciale wensen aan ons door te geven. Moet uw waterpartij kindvriendelijk zijn? Wilt u gebruik maken van speciale steensoorten of heeft u specifieke wensen met betrekking tot een ornament? Kindvriendelijk of niet, speciale materialen of specifieke wensen, wij houden er rekening mee, zodat u komende zomer gezellig van uw waterpartij kunt genieten.

Neem contact op met ons!
  • Hidden
Tuinhelden

Tuinhelden