Zwemvijvers & vijvers

Heeft u wel eens overwogen om een vijver in uw tuin te plaatsen? Ongetwijfeld zult u dan ook gedacht hebben: ‘hoe pak ik dat aan?’. U zult niet de eerste zijn die ideeën over een vijver in de tuin laat varen omdat er gedacht wordt dat een vijver aanleggen moeilijk is of omdat men geen idee heeft hoe een vijver moet worden onderhouden. Natuurlijk is enige kennis nodig, maar daarvoor kunt u bij ons aankloppen. Wij zijn gespecialiseerd in vijveraanleg. Grote en kleine vijvers op maat, wij kunnen uw wensen vervullen.

Waarom kiezen voor Tuinhelden?

  • Specialist in zwemvijvers & vijvers
  • Ervaring sinds 1985
  • Wij staan voor kwaliteit en kennis

Een vijver biedt vele voordelen

Een vijver in uw tuin neemt u voor de beleving. Een vijver brengt levendigheid in de tuin. U heeft het gehele jaar door een mooi en afwisselend uitzicht in uw tuin, u kunt uzelf bezighouden met vissen voeren en het aantrekken van fauna die u anders nooit in uw tuin was tegengekomen. Zo zullen veel bijzondere insectensoorten door het water worden aangetrokken, evenals mooie en bijzondere vogels. Met waterplanten en vissen in de vijver creëert u uw eigen ecologische miniwereld geschapen. Ook als u gewoon in de tuin zit is het genieten met een vijver, want kabbelend water is rustgevend en brengt sfeer.

De vele mogelijkheden van een vijver

De mogelijkheden die u heeft met een vijver zijn divers. Een vijver houdt meer in dan alleen vissen voeren en waterplanten verzorgen. U kunt ook een vijver van natuurwater aanleggen. Dit zal het aantrekken van fauna bevorderen. Maar wilt u wel vissen in uw vijver, dan kunt u zich ook specialiseren in bijvoorbeeld koikarpers en een prachtige koivijver laten aanleggen. Uiteraard zult u hier enige kennis betreffende onderhoud voor moeten verwerven, zoals het houden van schoon water doormiddel van filtering. Het kan de start zijn van een nieuwe hobby. Betreffende vorm en design van een vijver zijn de mogelijkheden groot en kunnen wij veel bereiken. Natuurlijk, modern of strak, grote en kleine vijvers. U bespreekt uw wensen met ons en wij kunnen dit voor u realiseren.

Zwemmen in biologisch water

Een zwemvijver is een beleving, niet alleen voor u, maar ook voor uw kinderen en kleinkinderen. Wij hebben de nodige expertise in huis voor het aanleggen van een zwemvijver, dus vraag ons advies waar u rekening mee moet houden. U zwemt in natuurwater, maar het water moet wel van goede kwaliteit zijn. Dit kunt u bereiken doormiddel van een filterinstallatie. Hierdoor verkrijgt u kristal helder water en kunt u dagelijks ontspannen in uw zwemvijver.

Maak gebruik van onze expertise op het gebied van vijvers

Als specialisten op vijvergebied kunt u bij ons terecht voor welke vijver u ook maar wilt. Of u nu natuurlijk, modern of strak wilt, een koivijver, een natuurlijke afbakening door middel van een vijver of kiest voor een kristalheldere zwemvijver om dagelijks te zwemmen, alles is mogelijk. Door onze jarenlange ervaring met het aanleggen van vijvers zullen wij uw vijver tot een belevenis maken waar u zeker geen spijt van zult krijgen.

Neem contact op met ons!
  • Hidden
Tuinhelden

Tuinhelden