Vijverspecialist in limburg

Heerlijk genieten van de vissen in uw vijver of op een warme zomerdag even de blote voeten in het water. Een vijver in uw tuin kan op veel verschillende manieren een extra dimensie geven aan uw tuin. En juist daarom hebben wij ons gespecialiseerd in vijvers. De diversiteit aan vormen en mogelijkheden, waar wij veel ervaring mee hebben, maakt ons dé vijverspecialist in Limburg.
 
Van vijver ontwerp tot vijver aanleg.
Het gehele proces van tuinontwerp met daarin een vijver verwerkt tot het aanleggen van uw tuin is voor ons dagelijkse kost. Door het plezier en passie voor vijvers zijn wij in al die jaren uitgegroeid tot de vijverspecialist in Limburg. Wij denken met u mee en kunnen u op allerlei vlakken adviseren over de aanleg van uw vijver.
 

Wat maakt ons dé vijverspecialist in Limburg:

  • Jarenlange ervaring met de aanleg van vijvers
  • Wij maken gebruik van de nieuwste technieken
  • Denken mee met de klant
  • Gebruiken alleen topmerk vijver filters
  • Ook na de oplevering van uw tuin kunnen wij het onderhoud verzorgen

 
Diverse soorten vijvers
Door onze jarenlange ervaring met het aanleggen van vijvers hebben wij zo’n beetje elk type vijver al een keer aangelegd. Hierdoor kunnen wij ook altijd een hoge kwaliteit leveren die u van een vijverspecialist mag verwachten. Hieronder een uiteenzetting van verschillende type vijvers die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd:

 
Ons werkgebied
Ons bedrijf is gevestigd in Baarlo en hebben dankzij de centrale ligging in Limburg een groot werkgebied waar wij vijvers aanleggen. Een greep uit de plaatsen waar wij reeds hebben gewerkt zijn o.a.: Weert, Roermond, Venlo, Venray, Meijel, Maasbree, Tegelen, Sevenum, Horst, Roggel, Heythuysen, Baarlo, Panningen, Kessel, Beringe, Haelen, Swalmen.

Tuinhelden

Tuinhelden