Hoveniersbedrijf in Limburg

tuinontwerp-laten-maken
Een mooie en goed onderhouden tuin met elementen waar over nagedacht is. Daar worden wij warm van als hoveniersbedrijf in Limburg. Vanwege onze centrale ligging kunt ook u van onze diensten gebruik maken. Van het maken van een ontwerp van uw tuin tot de complete aanleg kunnen wij voor u verzorgen. Mede door onze vestiging in Baarlo hebben wij een groot werkgebied in Limburg.
 

 

Diensten hoveniersbedrijf in Limburg

Door jarenlange ervaring als hoveniersbedrijf in Limburg leveren wij altijd kwaliteit. Door ons oog voor detail zijn onze klanten eigenlijk altijd zeer tevreden met het eindresultaat. Bekijk hieronder een overzicht van alle diensten die wij u kunnen aanbieden:

 

 Ons werkgebied in Limburg

Vanwege onze centrale ligging in Limburg, namelijk in Baarlo, hebben wij een groot werkgebied. Enkele plaatsen waar wij de afgelopen jaar in Limburg hebben gewerkt:
Weert, Roermond, Venlo, Venray, Meijel, Maasbree, Tegelen, Sevenum, Horst, Roggel, Heythuysen, Baarlo, Panningen, Kessel, Beringe, Haelen, Swalmen.
 
Over ons
Opgezet door Sjraar Teeuwen en overgenomen door Ronald Coppelmans en Roel van Eijk is Tuinhelden een bekend hoveniersbedrijf in Limburg. Door de jarenlange ervaring is er veel kennis in huis om elk project naar tevredenheid van de klant af te ronden. Doordat wij gespecialiseerd zijn in de aanleg van (zwem)vijvers kunt u bij ons terecht voor alle soorten tuinen.

Tuinhelden

Tuinhelden