Tuinontwerp laten maken

tuinontwerp-laten-maken
U heeft net een nieuw huis gekocht of u heeft een mooie tuin, maar bent toe aan iets anders? Zoek dan niet verder want bij ons hoveniersbedrijf Tuinhelden kunt u een tuinontwerp laten maken.

Uw eigen tuinontwerp laten maken

Door jarenlange ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen kunnen wij u persoonlijk advies geven en bijsturen als u het even niet meer weet. Gaat u voor een strak tuinontwerp of voor iets landelijks? Geen probleem, wij hebben met alle diverse stijlen veel ervaring en daarom kunt u zorgeloos door Tuinhelden een tuinontwerp laten maken. Doordat wij niet alleen het ontwerp maken van uw tuin maar ook de gehele uitvoering op ons kunnen nemen heeft u maar met 1 partij te maken.
 

 

Plan van aanpak – tuinontwerp laten maken

Voordat wij beginnen met het maken van een definitief ontwerp van uw tuin zijn er een aantal stappen die wij met u doorlopen. Hierdoor bent u altijd tevreden met het eindontwerp, omdat wij u er intensief bij betrekken.
– Stap 1 is het kennismakingsgesprek om ideeën uit te wisselen.
– Stap 2 is de oplevering van een voorlopig ontwerp
– Stap 3 is het maken van een definitief ontwerp
 
Tevreden met uw tuinontwerp? Wij kunnen uw tuinaanleg uitvoeren.
Wanneer het definitieve ontwerp is goedgekeurd zal de nieuwe tuin moeten worden aangelegd. Dit gehele traject van definitief ontwerp tot de oplevering van uw nieuwe tuin kunnen wij voor u verzorgen. Wilt u uw droomtuin door professionals laten maken? Zoek dan niet verder en bel 077 307 1962 om de mogelijkheden te bespreken.
 
Dé expert in een tuinontwerp laten maken in Limburg en omstreken
Wij zijn zelf gevestigd in Limburg, Helden aan de Baarloseweg 20. Ons werkgebied bestrijkt een groot deel van Limburg en Brabant. Bekijk hieronder in welke plaatsen wij actief zijn als hoveniersbedrijf en al diverse tuinontwerpen hebben gemaakt:
 
 

Tuinhelden

Tuinhelden